Portofoliu

Image

Carol City Parc

website:
www.carolcityparc.ro
Domeniu:
Imobiliar
Descriere:
Avand o indelungata experienta in domeniul constructiilor rezidentiale dezvoltatorii Carol City Parc au gandit unul dintre cele mai interesante concepte de ansambluri rezidentiale din Romania.
Image

Kids Club

website:
www.kidsclub.ro
Domeniu:
Educational
Descriere:
Kids Club a luat fiinţă în anul 2002, propunându-şi să creeze un mediu cald, familiar unde copiii să înveţe, să crească, să se dezvolte şi să lege prietenii. La Kids Club copiii sunt atent supravegheaţi de personal calificat, tânăr, vesel şi dinamic. Copiii descoperă cu zâmbetul pe buze tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv, ale limbii engleze sau germane. Fac primii paşi în matematică şi încearcă să descopere mediul înconjurător.
Image

Militari Residence

website:
www.militari-residence.ro
Domeniu:
Imobiliar
Descriere:
Situat in partea de vest a Bucurestiului, Militari Residence este cel mai mare proiect imobiliar din zona si intruneste toate criteriile necesare pentru a oferi rezidentilor sai un grad sporit de confort. Amplasarea intr-o zona rezidentiala noua, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, infrastructura completa, drumurile asfaltate, vecinatatea cu centre comerciale importante, facilitatile oferite in cadrul complexului sunt tot atatea motive pentru care sa va indreptati atentia catre Militari Residence atunci cand sunteti in cautarea unei locuinte noi.
Image

Militari Residence Ballroom

website:
www.militariresidenceballroom.ro
Domeniu:
Servicii
Descriere:
Evenimentele private din viata noastra sunt momente unice, care au nevoie de un cadru deosebit, o ambianta care sa ne reprezinte si sa marcheze momentul in sine. Militari Residence Ballroom este complexul care iti poate oferi un scenariu aparte pentru fiecare eveniment din viata ta.
Image

New City Residence

website:
www.newcityresidence.com
Domeniu:
Imobiliar
Descriere:
New City Residence a devenit din schiţă machetă, din vis realitate, dintr-un proiect un brand. Compania s-a născut din pasiune pentru construcții în 2010. Pasiunea a dat naștere unui brand complet pe segmentul dezvoltarii imobiliare, care se bucura de un real succes şi este în continuă dezvoltare.
Image

Aqua Garden Militari Residence

website:
www.aquagardenmilitariresidence.ro
Domeniu:
Servicii
Descriere:
Restaurant Aqua Militari Residence este oaza ta de relaxare construita special pentru zilele in care vrei sa te simti in vacanta. Am ales arhitectura japoneza si am realizat pentru tine gradini suspendate, amenajate cu mobilier confortabil de ratan, fiecare dintre aceste spatii avand intimitate dar si viziune de ansamblu asupra intregului complex Aqua Garden.
Image

Tineretului City

website:
www.tineretuluicity.ro
Domeniu:
Imobiliar
Descriere:
In viziunea dezvoltatorilor Tineretului City constructia unui complex rezidential nu trebuie sa tina seama doar de obtinerea unui pret mare pe metrul patrat, ci la mijloc sunt mai multi factori de care trebuie tinut seama cum ar fi locatia, grija pentru constructia imobilului, atentia la finisaje cat si functionalitatea intregului proiect ca un tot unitar. Un ansamblu rezidential modern trebuie sa tina cont de nevoile tinerelor familii de a avea acces rapid la mijloacele de transport in comun (RATB si Metrou), la parcuri spatii verzi, atat de necesare pentru relaxarea dupa o zi agitata la serviciu, la accesul rapid la diverse centre comerciale, la apropierea de scoli si gradinite.