Despre Noi

Image

Nico Ceramic Art

Rafinamentul, designul si inalta tehnologie sunt elementele caracteristice produselor noastre. Eleganta inspirata din jocul liniilor, provocarea culorilor si utilizarea materialelor de un inalt nivel calitativ, creeaza ambianta speciala din locuinta dumneavoastra.

Nico Ceramic Art are la baza experienta si portofoliul generos al unei echipe tinere, inovatoare si entuziaste, specializata in comercializarea produselor de design interior.

Scopul nostru este sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu produse personalizate, pline de still si eleganta, produse care sa multumeasca pana si cel mai exigent client. Ce poate fi mai placut decat sa fim intampinati, de un camin pe gustul nostru, exact asa cum am visat? Analizand cu atentie cererile clientilor nostri, alegem impreuna cu acestia caracteristicile produselor pe care si le doresc. Produsul v-a imprumuta din personalitatea si stilul de viata al clientului incadrandu-se perfect in spatiul cel mai drag noua: casa, o casa amenajata cu produse pe gustul dumneavoastra.

Nico Ceramic Art, pune la dispozitia clientilor, o echipa cu experienta in design interior si proiectare.

Fie ca va doriti o casa simpla si utilitara, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil, solutia o gasiti cu siguranta la noi. Cu noi va garantam, ca o sa aveti zambetul pe buze de fiecare data cand ajungeti acasa.

Singurul principiu de la care nu ne abatem este nivelul de inalta calitate, de aceea puteti fi siguri ca toate materialele folosite, sunt de cea mai buna calitate.

In magazinul nostru, gasiti intotdeauna produsele pe care le doriti in casa dumneavoastra, de aceea incercam sa transformam orice vis in realitate, imbogatind caminul dumneavoastra, cu lumina, culoare, functionalitate, si bineinteles cu stil. Oricare ar fi dorinta dumneavoastra in materie de calitate si estetica, echipa noastra vi le va indeplini.

Singurul principiu de la care nu ne abatem este nivelul de inalta calitate.

Zona Servicii